SC. SINCO S.R.L.
STR.TUDOR VLADIMIRESCU, NR 105.
PLOIESTI-PRAHOVA
TEL/FAX 0244. 51.53.40

POLITICA MANAGEMENTULUI REFERITOARE LA CALITATE SI MEDIU
     S.C. SINCO S.R.L. este o organizatie care este preocupata si actioneaza permanent pentru obtinerea si mentinerea competitivitatii in domeniul sau de activitate, cunoasterea si conformarea cu reglementarile legislative si indeplinirea tuturor cerintelor clientilor pentru a le genera incredere, ceea ce reprezinta scopul principal al politicii duse de catre management.
     Dezvoltarea durabila si imbunatatirea rezultatelor sunt conceptele care primeaza impreuna cu, calitatea si protectia mediului in toate activitatile noastre. Pentru aceasta managementul S.C. SINCO S.R.L. a hotarat documentarea, implementarea si certificarea unui sistem de management integrat calitate-mediu in conformitate cu standardele SR EN ISO 9001:2001 si SR EN ISO 14001:2005 si se angajeaza sa actioneze permanent in vederea respectarii cerintelor standardelor adoptate, a cerintelor legale si de reglementare aplicabile, pentru satisfacerea clientilor si a partilor interesate, precum si pentru imbunatatirea continua a eficacitatii sistemului de management al calitatii si mediului aplicat.
Suntem dedicati operatiilor, metodelor si practicilor de lucru care sa confere un inalt nivel calitativ in tot ceea ce intreprindem si care sa nu afecteze sanatatea si siguranta mediului.
     Angajamentul managementului privind politica de mediu este sa protejeze interesele clientilor, angajatilor, vecinilor si tuturor celor potential afectati de operatiunile noastre si sa raspunda evolutiei tot mai crescande a cerintelor impuse de legislatia in domeniul mediului. Ne preocupa conservarea resurselor naturale si cresterea protectiei asupra mediului prin reducerea deseurilor si a contaminarii aerului, apei si solului. Tindem spre un loc de munca in siguranta si avem ca obiectiv prioritar prevenirea accidentelor de mediu, dar vom fi pregatiti pentru urgente si vom reactiona rapid si eficient astfel incat consecintele: accidentelor noastre sa fie minime.
     Este important pentru noi ca prin utilizarea tehnologiilor si echipamentelor moderne si extinderea cunostintelor privind efectele operatiilor noastre asupra mediului sa putem controla poluarea si astfel sa asiguram performante de mediu ridicate. Prin stabilirea unui sistem de cunoastere, control si supraveghere sunt angajate toate resursele pentru implementarea politicii si a obiectivelor referitoare la calitate si mediu, sunt stabilite tinte generale si obiective specifice, responsabilitati si resurse adecvate, urmarind ca acestea sa fie cunoscute si puse in practica de toti salariatii, de la toate nivelurile organizatiei.

DIRECTOR GENERAL

Ing. Alexandru Ispas